Bjørns hage og anlegg logo - SJT Miljø

Bjørns hage og anlegg

Bjørns hage og anlegg er en mesterbedrift innen anleggsgartnerfaget, og påtar seg alt fra totalprosjekter i forbindelse med nybygg og anlegg til mindre vedlikeholds- og beskjæringsoppdrag i private hager.

bha.no

Norsk Rørsenter

Norsk Rørsenter AS er et uavhengig kurs- og kompetansesenter innen Vann- og avløpsfaget. Deres kunder er i hovedsak kommuner, entreprenører, rørleggere, konsulenter og leverandører som jobber i VA-bransjen.

norskrorsenter.no

Norsk Rørsenter logo - SJT Miljø
Norsk Vann logo - SJT Miljø

Norsk Vann

Norsk Vann er en ikke-kommersiell interesseorganisasjon for vannbransjen i Norge. Organisasjonen skal bidra til å oppfylle visjonen om rent vann ved å sikre bransjen gode rammevilkår og legge til rette for kompetanseutvikling og kunnskapsdeling.

norskvann.no

Risa

Risa AS er en av landets største entreprenører innenfor bygg og anlegg. De driver med riving, sprenging, boring, graving og veivedlikehold. Bedriften har 450 dyktige og erfarne medarbeidere og en topp moderne maskinpark.

risa.no

Risa logo - SJT Miljø
Rørinspeksjon Norge - SJT Miljø

Rørinspeksjon Norge

RIN arbeider ”non-profit”, alle deres inntekter går med til å utvikle gamle og nye fagområder. Medlemmene yter i tillegg en betydelig egeninnsats.

norskvann.no

SAR Gruppen

SAR AS tilbyr totale løsninger for behandling og håndtering av alle typer spesial-og boreavfall, og har baser strategisk plassert langs norskekysten fra Stavanger i syd til Hammerfest i nord.

sargruppen.no

SAR Gruppen logo - SJT Miljø