SJT Miljø leverer 100 % – hver gang!

SJT har konstant fokus på oppgraderinger av utstyrsparken og utvikling av kompetanse Vi kan derfor tilby et bredt spekter av tjenester til våre mange kunder.

Vårt mål for ethvert oppdrag er at kunden skal bli 100 % tilfreds Er det en tjeneste som du ønsker utført, og er usikker på om vi kan løse for deg – ta kontakt! Hos oss er alt mulig!

Slamtømming

Vi har flere biler som kan håndtere tømming av sandfang, oljeutskillere, fettutskillere og septiktanker. Alt skjer på en forskriftsmessig måte, og med tanke på naturen.

Rørspyling

Vi foretar grundig rens av rør med avleiring på rørveggen. Eksempler på dette er betong, rust og røtter. Bilene våre er utstyrt med en inntil 120 meter lang spyleslange og opp til 8000 liter vann. I tillegg har vi fjernstyring av høytrykkspumpen og kan spyle selv om jobben ligger utilgjengelig for bilen.

Rørinspeksjon og kartlegging

Dersom et rør går tett kort tid etter spyling, kan det være et varsel om at noe er galt. Da anbefales en rørinspeksjon som kan avdekke eventuelle feil og mangler, og gi en god tilstandsrapport om avløpet. Rapporten dokumenteres med bilder, video og skisser og anbefaler hvilke tiltak som bør iverksettes for å unngå fremtidige tilstoppelser.

Rørfornying

SJT har samarbeid med ledende aktører på rørfornying, og vi leverer en totalpakke med hele prosessen fra A til Å. Kontakt oss for pristilbud.

Punktreparasjon av rør

Når deler av røret skal repareres, er utstyret alfa og omega. Vi benytter QuickLock, en syrefast/rustfri stålsylinder med utvendig gummipakning. Denne er perfekt for tetting av innsig, skjøter, sprukne rør og gjennomslag av røtter.

Andre tjenester

Vi i SJT Miljø utfører flere spesialtjenester som som trasésøk, røyktekst, pluggkjøring og service på Wallax minirenseanlegg. Har du et problem med vann- og avløpssystemet, ta kontakt! Ingenting er umulig!