Hovedkontor

HOVEDKONTOR KVERNALAND

SJT Miljø | Plogfabrikkvegen 20, N-4353 Klepp Stasjon
Tlf 51 79 17 80 | Faks 51 79 17 80 | post@sjt-miljo.no

SJT Miljø AS har en mangfoldig og bred drift med flere avdelinger langs kysten fra Kristiansand til Haugesund. Hovedkontoret vårt ligger på Kvernaland i Klepp Kommune. Vi er i overkant av 40 ansatte som utfører alt fra spyletjenester med bruk av høytrykk til rørfornying av alle typer rør. Mange av oppgavene krever teknisk avansert utstyr med store muskler, men vi er helt avhengig av våre gode folk som evner å bruke hjernen og sin omfattende erfaring for å finne de beste løsningene for våre kunder.

SJT Miljø – Jens A. Simonsen

Jens A. Simonsen

Daglig leder
M: 98 22 15 80
jens@sjt-miljo.no

SJT Miljø – Magnar

Magnar Vigrestad

Drift
T: 51 79 17 80
M: 982 21 581
magnar.vigrestad@sjt-miljo.no

SJT Miljø – Kim Morten Ognedal

Kim Morten Ognedal

Avd.leder Rør
M: 982 21 583
kim@sjt-miljo.no

SJT Miljø – Svein Egil Bernssen

Svein Egil Bernssen

Transport koordinator
T: 51 79 17 80
M: 982 98 367
bestilling@sjt-miljo.no

SJT Miljø – Siri Orre Richards

Siri Orre

Økonomiansvarlig
T: 51 79 17 80
M: 982 21 588
siri@sjt-miljo.no

SJT Miljø – Karen Irene

Karen Irene Haddeland

Faktura
T: 51 79 17 80
karen.irene.haddeland@sjt-miljo.no


Kristiansand

KRISTIANSAND

SJT Miljø, avd. Kristiansand
Kuliaveien 101, 4618 Kristiansand

Fra vårt kontor i Vennesla dekker vi Kristiansand og omegn. Turen er kort både til Lillesand og Grimstad. Vi kommer omgående enten det gjelder septiktømming, spyling av tette avløp, punktreperasjon av gamle rør eller andre oppgaver som har med vann og avløp å gjøre. Med vårt topp moderne utstyr utfører vi også kamera-kontroll av rør for å avdekke eventuelle feil og mangler. SJT Miljø tilbyr også spesialutstyr som supersuger for større jobber i forbindelse med rydding av betongstøv, fjerning eller legging av singel og mer.

Stig Jørgensen

Driftsassistent
T: 38010094
M: 98221587
stig@sjt-miljo.no
vennesla@sjt-miljo.no
Egersund

EGERSUND

SJT Miljø, avd. Egersund
Vingårdsvegen 52, Egersund

Med kontor i Egersund dekker vi hele Dalane-regionen. Bjerkreim, Lund, Sokndal, Vikeså, Helleland – vi kommer omgående enten det gjelder septiktømming, spyling av tette avløp, punktreparasjon av gamle rør eller andre oppgaver som har med vann og avløp å gjøre. Vi har topp moderne utstyr og utfører også kamera-kontroll av rør slik at vi kan avdekke eventuelle feil og mangler. SJT Miljø tilbyr også spesialutstyr som supersuger for større jobber i forbindelse med rydding av betongstøv, fjerning eller legging av singel og mer.

Sigbjørn Petterson

Sjåfør/operatør
M: 970 20 027
post@sjt-miljo.no

Tore Ingvaldsen

Sjåfør/operatør
M: 950 50 183
post@sjt-miljo.noFlekkefjord

FLEKKEFJORD

SJT Miljø, avd. Flekkefjord
Erikstemmen, Flekkefjord

Med utgangspunkt i Flekkefjord når vi Sirdal, Kvinesdal, Sokndal, Lund og  tettstedene rundt. Vi kommer omgående enten det gjelder septiktømming, spyling av tette avløp, punktreparasjon av gamle rør eller andre oppgaver som har med vann og avløp å gjøre. Med topp moderne utstyr utfører vi også kamera-kontroll av rør slik at vi kan avdekke eventuelle feil og mangler. SJT Miljø tilbyr også spesialutstyr som supersuger for større jobber i forbindelse med rydding av betongstøv, fjerning eller legging av singel og mer.

Tore Osmundsen

Sjåfør/operatør
M: 482 01 013
post@sjt-miljo.no
Haugesund

HAUGESUND

SJT Miljø, avd. Karmøy
Industrigata 14 – Raglamyr

Haugalandet dekkes fra vårt kontor på Raglamyr i Haugesund. Haugesund, Sveio, Tysvær, Bømlo, Karmøy – vi kommer omgående enten det gjelder septiktømming, spyling av tette avløp, punktreparasjon av gamle rør eller andre oppgaver som har med vann og avløp å gjøre. Med vårt topp moderne utstyr utfører vi også kamera-kontroll av rør slik at vi kan avdekke eventuelle feil og mangler. SJT Miljø tilbyr også spesialutstyr som supersuger for større jobber i forbindelse med rydding av betongstøv, fjerning eller legging av singel og mer.

Christian Wathne

Operatør/sjåfør
M: 908 97 439
haugaland@sjt-miljo.no

Bjørn Ødegård

Operatør/sjåførMandal

MANDAL

SJT Miljø, avd. Mandal
Brennevinsmyra, Mandal

Fra kontoret vårt i Mandal dekker vi store deler av Sørlandet. Lindesnes, Spangereid, Marnadal og Søgne – vi kommer omgående enten det gjelder septiktømming, spyling av tette avløp, punktreparasjon av gamle rør eller andre oppgaver som har med vann og avløp å gjøre. Med vårt topp moderne utstyr utfører vi også kamera-kontroll av rør slik at vi kan avdekke eventuelle feil og mangler. SJT Miljø tilbyr også spesialutstyr som supersuger for større jobber i forbindelse med rydding av betongstøv, fjerning eller legging av singel og mer.

Tommy Wårøy

Sjåfør/operatør
M: 982 33 022
mandal@sjt-miljo.noKontaktskjema

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding